Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Om Hermelina

Bakom Hermelina gömmer sig…
om
…jag, Nadja, en pysseltokig småbarnsmamma som lever tillsammans med min man och mina barn i en villa i Kungälv.
Jag älskar som sagt att pyssla och detta började för många år sedan när jag opererade min axel. Jag var då tvungen att ha armen fixerad i drygt sex veckor och jag fick som högerhänt lära mig att göra allt med vänster hand.
Då kom en idé upp att jag skulle måla en tavla med vänster hand som ett minne av den tiden. Och sedan dess är jag fast. Jag har fortsatt göra tavlor (fast nu med höger hand) och blev mer och mer intresserad av scrapbooking genom mig syster. Först nu efter att jag fått barn kom tredje intresset, och det var att sy. Det är ju lite lättare och roligare att sy till bebisar så det kan ju ha ett samband!
Nu är jag helt fast i syträsket, men det är ett väldigt roligt träsk som jag gärna stannar länge i.
Bloggen har blivit som en liten pysseldagbok, nu mest med sömnadspyssel, hoppas du vill följa den.
Hälsningar
Nadja

 

Ugglorhermelina_utan bakgrund

 

2 thoughts on “Om Hermelina

 1. Hej!
  Finns det någon möjlighet att kunna beställa dessa muggar du gjort med text, men på annan enklare mugg? och då 5st..
  MVH Carina

  • Hej Carina,
   Kul att du gillar dem, jag blev själv väldigt nöjd. Det är tyvärr väldigt tidsödande så jag har just nu inte tid att ta beställningar.
   Med vänlig hälsning
   Nadja

Kommentera

%d bloggare gillar detta: