Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Omlottkofta

Jag testade ju för ett tag sen ett mönster till en Odd Molly inspirerad omlottkofta. Jag använde då en IKEA-filt för att om det inte blev bra ha offrat ”fintyget”, alltså det tyg som jag från början hade tänkt till koftan. Nu har jag äntligen tagit mig tiden att sy i fintyget och så här blev det. Den är otroligt bekväm, men jag kanske ska ta in den lite i midjan. Jag får känna mig för lite tänker jag. Det är inte ofta jag syr till mig själv, men den här är jag riktigt nöjd med. Kanske till och med vågar ha på mig den på jobbet…!?

Fin kofta

För imorgon börjar jag jobba igen efter en lång föräldraledighet och det känns väldigt konstigt måste jag säga, men det ska bli kul. Jag kommer inte hinna sy lika mycket, men jag kommer absolut inte sluta sy helt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: