Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Present till fröknarna

I år blev det jag som tog tag i det här med att samla in pengar till julpresenter till fröknarna på Isabelles förskola och tänkte det kunde vara kul med var sin mössa med namn i reflex, men då kunde jag inte låta bli att även prova en idé som jag fick med vinyltext på muggar med min Cameo.

Mössor till fröknarna

Reflexen var svårare än jag trodde att skära ut, inte alls lika lätt som den vanliga jag brukar använda så jag fick ändra några inställningar och bråka lite innan jag fick till det. :)

Muggar till fröknarna

Till muggarna sökte jag i Silhouette Design Store efter en lämplig textdesign och fastnade för den här. Eftersom muggarna var i två nivåer så var texten tvungen att vara väldigt liten vilket gjorde det hela VÄLDIGT pilligt och tog otroligt lång tid. Hade jag tänkt till hade jag valt en annan typ av mugg, men är det första gången så är det och alltid lär man sig något. Efter första muggen (den längst upp) insåg jag att det skulle vara lättare om texten var något större så jag flyttade orden lite så att det skulle få plats med en lite större textstorlek och det underlättade, men det var fortfarande väldigt pilligt…puh! Men namnen var betydligt enklare, så dem gick i ett huj.
För att sedan få det att sitta fast lite bättre så köpte jag en poslinslack som jag penslade över texten så att den skulle hålla för att diskas, den skulle dock torka i 48 h innan den kunde härdas i ungen så min deadline sprack, för jag hade tänkt överlämna presenterna vid gårdagens Luciafirande, men de fick istället överlämnas idag och det gick ju lika bra det. :)

Presenter till fröknarna

Kommentera

%d bloggare gillar detta: