Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/c/d/hermelina.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Jag vågade!

Jag har länge tänkt att jag skulle sy något till mig själv, men inte riktigt vågat. Men långhelgen till ära så fick jag tummen ur att testa. Eftersom jag är gravid så var det svårt att hitta något bra mönster så jag modifierade ett enkelt mönster för en tunika så att den skulle passa med min stora mage och så här blev det:

Gravidtröja

Jag använde en stuvbit som jag köpte på S&S för flera år sedan, men som blivit liggandes. En stuvbit kändes bra eftersom jag var osäker på hur resultatet av mitt experiment skulle bli. Men jag måste säga att den blev helt ok, jag är ju inte så van vid att sy vuxenkläder, men det var riktigt kul.

Jag hoppas att jag nu ska våga mig på de lite finare tygerna som jag köpte för ett tag sen, men vi får väl se…

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: